Detenen a Gandia dues persones per l'atropellament d'una dona a València el 7 de febrer

Un dels detinguts ja ha ingressat a la presó per un presumpte delicte de conducció temerària, lesions i omissió del deure de socors.

Vehicle implicat en l'atropellament trobat a Favara
Vehicle implicat en l'atropellament trobat a Favara / EuropaPress

Efectius de la Policia Local de València i de la Guàrdia Civil han detingut dues persones a Gandia acusades d’haver atropellat una dona al barri valencià de Russafa el 7 de febrer i haver fugit. La víctima, que anava en un ciclomotor, va resultar ferida greu.

La Policia Local va iniciar una investigació per a aclarir els fets i localitzar els ocupants del vehicle, que va fugir sense prestar auxili. Per la possible eixida del vehicle del terme de València, els agents van contactar amb la Guàrdia Civil per a dur a terme una investigació coordinada. Fruit de la qual, i gràcies a la col·laboració ciutadana, es va localitzar el cotxe implicat en el sinistre al municipi de Favara (Ribera Baixa) dos dies després de l'accident.

Els agents van realitzar una inspecció tant del vehicle com del ciclomotor i hi van trobar diversos vestigis. A mesura que va avançar la investigació, van aconseguir determinar que eren dos homes, de 25 i 34 anys, els que estaven implicats en el succés. Els agents els van detindre dissabte per la seua presumpta implicació, en diferent grau, en els delictes de conducció temerària, lesions i omissió del deure de socors.

Les diligències van passar al jutjat d'instrucció número 2 de Gandia i al d'instrucció número 1 de València. El jutjat de Gandia va decretar l'ingrés a la presó d'un dels detinguts.

També et pot interessar

stats