Detenen a Espanya tretze membres del supercàrtel de la cocaïna dirigit des de Dubai

Els agents han detingut 49 persones i han confiscat més de trenta tones de cocaïna als ports europeus i s'estima que aquesta organització estava al darrere d'un terç del mercat de la cocaïna a Europa

Operació de la Guàrdia Civil contra una gran organització de narcotraficants / Ministeri d'Interior

La Guàrdia Civil ha desmantellat el supercàrtel de la cocaïna europeu en una operació coordinada per Europol que s'ha saldat amb 49 detinguts en diversos països, tretze d'ells a Espanya, i entre els quals es troben els capos que des de Dubai dirigien les operacions de narcotràfic entre Sud-amèrica i Europa.

Els agents han confiscat més de trenta tones de cocaïna en diversos ports europeus i s'estima que aquesta macroorganització estava al darrere d'un terç del mercat total de la cocaïna a Europa, informa la Direcció General de la Guàrdia Civil.

A Dubai han sigut arrestats sis membres de l'organització considerats els "senyors de la droga", que estaven assentats en aquest emirat des de feia anys.

A Espanya, sota la denominació d'operació Faukas, s'han dut a terme tretze detencions i més d'una vintena d'escorcolls a domicilis i empreses a les províncies de Màlaga, Madrid i Barcelona.

També et pot interessar

stats