Detenen dues persones per captar dones i explotar-les sexualment a Benidorm

Les víctimes, d'origen sud-americà, eren enganyades als seus països

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 56 anys i una dona de 29 com a presumptes autors d'un delicte de tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual, després d'enganyar dones d'origen sud-americà al seu país amb l'objectiu que viatjaren a Espanya per a obligar-les a exercir la prostitució.

Els investigadors han aconseguit localitzar una de les víctimes, que va ser captada al seu país d'origen i obligada a exercir la prostitució en un pis de Benidorm (Marina Baixa). Posteriorment, la van traslladar a un prostíbul de Cartagena, regentat per una dona que presumptament la forçava a mantindre relacions sexuals amb "clients".

Després de les tasques d'investigació, la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de València, en col·laboració amb les brigades de Benidorm i de Cartagena, ha identificat l'home que presumptament la va coaccionar a Benidorm, i a la propietària del prostíbul.

Els arrestats, també d'origen sud-americà, ja han passat a disposició judicial.

La Policia Nacional recorda que en el Pla nacional contra el tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual del cos s'ha habilitat el correu trata@policia.es per a promoure la col·laboració ciutadana i la denúncia d'aquests fets delictius.

També et pot interessar

stats