Detenen dues persones per assaltar una residència d'estudiants i amenaçar-los amb un ganivet

Els homes, de 29 i 39 anys, entraren per la finestra per a furtar objectes personals i diners als interns

El ganivet amb què els lladres amenaçaren els estudiants
El ganivet amb què els lladres amenaçaren els estudiants / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut dues persones a Alcoi per, presumptament, assaltar una residència d'estudiants i amenaçar amb un ganivet de grans dimensions els interns perquè els entregaren tots els efectes de valor. Són dos homes de 29 i 39 anys d'edat que ja tenien antecedents policials per delictes similars i per als quals el jutjat d'instrucció de guàrdia de la ciutat ha decretat l'ingrés en presó.

Els arrestats forçaren una de les finestres de la planta baixa per a accedir l'edifici. Una vegada dins, agafaren un ganivet de la cuina i es dirigiren a les habitacions, on amenaçaren dos estudiants, ha detallat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana en un comunicat.

A una de les víctimes arribaren a immobilitzar-la amb un cinturó i una dessuadora mentre la colpejaven en la cara perquè els entregara totes les pertinences de valor. Aconseguiren sostraure-li l'ordinador, el telèfon mòbil, la motxilla, diners en efectiu i altres objectes electrònics. Posteriorment, entraren l'habitació de l'altra víctima, a qui també amenaçaren de mort i li furtaren les pertinences. Finalment fugiren per la porta principal amb les claus d'un dels agredits.

Les víctimes, immediatament després que els agressors marxaren, van telefonar al 091. Fins al lloc es van personar immediatament diverses dotacions de la Policia Nacional, que van assistir als estudiants. A més, la Policia Judicial d'Alcoi va iniciar una investigació per a tractar d'identificar els autors de l'agressió. 

Una vegada esbrinaren les identitats arran de la declaració de víctimes i testimonis, va establir-se un ampli dispositiu policial que va portar a la detenció dels dos investigats. Se'ls imputa un delicte de robatori amb violència a casa habitada. Els agents aconseguiren també trobar els objectes furtats i els lliuraren als legítims propietaris. 

També et pot interessar

stats