Detenen dotze persones per irrompre amb violència en una penya de futbol després del Llevant-Sporting

Entre els detinguts per la Policia Nacional hi ha dos menors d'edat

Agent del Cos Nacional de Policia
Agent del Cos Nacional de Policia / Ministeri de l'Interior

Agents de la Policia Nacional han detingut a València dotze persones com a presumptes autores d'un delicte d'odi, danys i robatori amb violència, després de suposadament irrompre de manera violenta en la seu d'una penya de futbol en finalitzar el partit entre el Llevant UE i l'Sporting de Gijón del passat 31 d'octubre.

Els detinguts portaven ganivets, martells i pals, i presumptament van llançar insults i amenaces de mort als aficionats que es trobaven al local, entre ells un menor de deu anys, segons fonts policials. En un moment donat, també van sostreure begudes alcohòliques. Els danys provocats ascendeixen a més de 2.000 euros.

L'endemà se'n va produir la detenció de sis persones, entre les quals es trobaven dos menors d'edat. Finalment, es va aconseguir identificar altres sospitosos implicats en els fets. Els agents han identificat membres de grups ultres violents en l’esport, que aprofiten les trobades de futbol per a fer actes de desordes públics i agressions contra altres col·lectius.

També et pot interessar

stats