Detenen a Cullera un home buscat per la policia francesa per intentar atropellar dos gendarmes

El sospitós tenia una orde de detenció de les autoritats franceses, que també li imputen un delicte de tràfic de drogues.

Panoràmica de Cullera, en una imatge d'arxiu
Panoràmica de Cullera, en una imatge d'arxiu / Ajuntament de Cullera

La Guàrdia Civil ha detingut a Cullera un home que tenia una orde europea de detenció de les autoritats franceses per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat, ja que va estar implicat en l’intent d'atropellar dos gendarmes al febrer, i un altre delicte de tràfic de drogues.

El detingut ja ha passat a disposició del jutjat central d'instrucció número 5 de l'Audiència Nacional.

La policia judicial de Cullera va rebre el 27 de febrer una sol·licitud de cooperació internacional d’auxili prèvia a l'emissió d'una orde europea de detenció i lliurament de les autoritats franceses. La sol·licitud reclamava a Espanya "gestions discretes" per a aquest home, acusat d’intentar atropellar dos motoristes de la gendarmeria francesa el 18 de febrer, després d'haver fugit d'Urruña i que, a més, va abandonar el vehicle amb què havia intentat atropellar els agents amb 25 quilograms de marihuana.

A aquest home li figuraven diversos domicilis a Espanya, un dels quals a Cullera. Per això les gestions van quedar encomanades a l'equip de policia judicial de la Guàrdia Civil d'aquesta localitat de la Ribera Baixa.

També et pot interessar

stats