El conductor que va atropellar quatre ciclistes a Vila-real queda en llibertat

Se li imputen els presumptes delictes de conducció temerària, lesions i abandó del lloc de l'accident de dissabte en la N-340

Lloc de l'accident, a l'N340 al seu pas per Vila-Real
Lloc de l'accident, a l'N-340 al seu pas per Vila-real / À Punt NTC

El detingut per haver atropellat, presumptament, quatre ciclistes aquest dissabte a la nacional 340, al terme de Vila-real, i fugir del lloc del sinistre ha quedat en llibertat, amb l'obligació de presentar-se en el jutjat de manera periòdica.

L'arrestat, de 29 anys, queda investigat pels delictes de conducció temerària, lesions i abandó del lloc de l'accident de trànsit, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). A més, el jutjat d'instrucció número 1 de Castelló s'ha inhibit en favor del número 5 de Vila-real, amb competències per a continuar amb la investigació d'aquest procediment.

L'home va ser detingut per la Guàrdia Civil de Trànsit de Castelló de la Plana, després d'anar-se'n del punt de l'atropellament sense socórrer els homes als quals presumptament s'havia emportat per davant. Dos dels ciclistes van requerir ingrés hospitalari, encara que la seua vida no corre perill.

També et pot interessar

stats