Detenen a la Comunitat Valenciana un fugitiu buscat a Europa per agressió sexual a una menor

L’home va aprofitar la relació sentimental amb la mare per a abusar de l’adolescent el 2017.

Agents de policia traslladen a un detingut en una imatge d'arxiu
Agents de policia traslladen a un detingut en una imatge d'arxiu / Efe

La Policia Nacional ha detingut a un municipi de les comarques del sud un fugitiu reclamat per un delicte d’agressió sexual a una menor de 14 anys. Els fets van ocórrer el 2017, quan l’home era el company sentimental de la mare de la víctima. Els agents han aconseguit capturar-lo en una operació amb l’oficina Sirene d’Espanya i la Polizia di Stato d’Itàlia.

El presumpte delinqüent va aprofitar la relació sentimental amb la mare de l’adolescent per a agredir sexualment la menor, segons ha informat la Policia. A l’octubre de 2017, l’ara detingut va ser condemnat a sis anys i huit mesos de presó per aquesta agressió a l’adolescent, encara que aleshores acumulava més de 18 anys de condemna per altres delictes de violència sexual agreujada, actes sexuals amb menors, robatori, lesions, amenaces i falsificació de mitjans de pagament.

Per aquests delictes, el detingut era considerat “prioritari” per a la policia italiana i, a més, tenia en vigor una orde europea de detenció i lliurament

de les autoritats italianes per l’agressió sexual comesa a la menor.

Després d’una llarga recerca, agents de Fugitius de la Policia Nacional han localitzat al pròfug en un municipi de les comarques del sud, on residia, i ha sigut detingut.

També et pot interessar

stats