Detenen cinc persones per utilitzar dos establiments de Requena i Bunyol per a vendre cànnabis

Els detinguts es dedicaven presumptament i de manera quasi exclusiva a la venda de marihuana i altres derivats.

Europa Press
Europa Press

La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones i investigat a altres tres, d’entre 22 i 42 anys, per utilitzar dos establiments de Requena i Bunyol per a la venda de marihuana i derivats.

Segons les investigacions realitzades en tots dos locals, els detinguts es dedicaven presumptament i de manera quasi exclusiva a la venda de marihuana i altres derivats d'aquesta. Per a poder adquirir la droga que pretenien consumir els compradors, havien de registrar-se en els locals com a socis d'una Associació d'usuaris d'aquest tipus de substàncies, fet que els "autoritzava" a consumir un màxim de 10 grams de marihuana al dia.

A més de poder consumir a l'interior del local, aquestes associacions suposadament oferien als seus socis la possibilitat d'una vegada comprada la substància en el local, poder-li-la portar fora per a poder consumir-la en els seus domicilis. Per a això la mateixa associació oferia el que anomenava "mòduls de transport segur", mecanisme que segons l'associació "els donava dret a portar la substància en la via pública sense que els agents pogueren denunciar-los".

Amb aquesta actuació s'han pogut intervindre 7,7 kg marihuana, 33 grams de pol·len de marihuana, resines i olis cannàbics, bellotes d'haixix i 585 euros.

També et pot interessar

stats