Detenen cinc homes per violar en grup una dona noruega de vint anys a Benidorm

La Guàrdia Civil ha escorcollat l'apartament dels arrestats, que neguen els fets, i previsiblement passaran aquest dijous a disposició judicial.

Un dels detinguts, a la caserna de la Guàrdia Civil d'Altea

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta matinada cinc homes d'entre 18 i 19 anys com a presumptes autors d'una violació grupal a una dona noruega de vint anys a Benidorm (Marina Baixa). L'institut armat ha informat que els cinc arrestats, d'origen francés, estaven de vacances a Benidorm.

Vora les set de la vesprada, uns quinze agents han escorcollat, durant 40 minuts, l'apartament on presumptament s'ha comés la violació. El registre s'ha fet en presència dels detinguts, que estaven emmanillats. Passaran la nit a la caserna de la Guàrdia Civil d'Altea. La investigació està oberta per a determinar amb exactitud el grau de participació de cadascun d'ells, i està previst que aquest dijous passen a disposició del jutjat de guàrdia de la localitat.

A la 1:45 hores de la matinada, la víctima i una altra jove de la mateixa edat, les dues de nacionalitat noruega i residents en l'Alfàs del Pi, van acudir al centre de salut d'aquest municipi, on es va trametre l’avís a la Guàrdia Civil d’un presumpte cas de violació. Aquest fet va activar un operatiu que va dur a detindre’ls entre les 4 i les 4:30 hores de la nit. En la denúncia davant de la Guàrdia Civil, les dues dones van facilitar dades i fotografies dels perfils de les xarxes socials dels cinc presumptes autors de l'agressió i afegiren que ells havien comentat que tornarien al seu país aquest dimecres.

Segons el relat de la víctima, s'havien conegut a través de les xarxes socials i havien quedat a Benidorm. Posteriorment, es desplaçaren al domicili de vacances d'un dels joves. En un moment de la nit, una de les dues xiques va abandonar la vivenda. Va ser després quan es va produir la violació grupal denunciada. Els agents tracten ara d'aclarir si l'altra jove va poder eixir del domicili voluntàriament o no. 

Fonts de la defensa han assenyalat que els joves neguen l'agressió i manifesten que quan la denunciant va voler abandonar el domicili la van ajudar a vestir-se i van demanar un taxi per a ella i l'amiga. 

També et pot interessar

stats