Detenen a Alcoi cinc persones per temptativa d'homicidi

El jutge ha decretat presó preventiva per al presumpte autor de l'apunyalament

Agents de la policia d'Alcoi detenen a cinc persones per temptativa d'homicidi
Agents de la policia d'Alcoi detenen cinc persones per temptativa d'homicidi / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut cinc persones, una d'elles menor d'edat, acusades d'un homicidi dolós en grau de temptativa, en haver assestat un home diverses punyalades a un altre individu en una plaça d'Alcoi.

Els agents van tindre coneixement dels fets a través d'un avís del Centre d'Emergències 112 on es comunicava que havia tingut lloc una baralla en la via pública amb un ferit per arma blanca.

La unitat sanitària desplaçada al lloc dels fets va comprovar que el ferit presentava en el pit una ferida sagnant i estava en estat crític, per la qual cosa el van traslladar d'urgència a l'Hospital General d'Alacant, on el van intervindre i estabilitzar.

Les investigacions policials indiquen que els fets es van iniciar a l'interior d'una discoteca de la localitat on un dels investigats va agredir l'altre individu que estava en companyia de la víctima que posteriorment va ser apunyalada.

En ser expulsat de l’establiment d’oci, l’investigat es va personar amb els seus familiars en el lloc dels fets on un dels membres va assestar diverses punyalades en el pit a la víctima que li van causar lesions d'extrema gravetat.

Els quatre detinguts majors d'edat, investigats per un presumpte delicte d’homicidi en grau de temptativa, van passar a disposició dels jutjats d'instrucció d'Alcoi i es va decretar l'ingrés en presó preventiva per al presumpte autor material de les lesions. Al menor d'edat implicat en els fets el van posar a disposició del fiscal de menors de l'Audiència Provincial d'Alacant, amb la mateixa imputació.

També et pot interessar

stats