Detenen a Alcalà de Xivert un estafador amb 32 ordes de recerca

Anunciava un lloguer vacacional a Alcossebre que no era de la seua propietat i cobrava la fiança a compte

Platja Romana a Alcossebre
Platja Romana, a Alcossebre

La Guàrdia Civil d'Alcalà de Xivert ha detingut un estafador que estava buscat per 32 requisitòries nacionals de diferents jutjats del territori nacional, la majoria d'ells per robatoris i estafa.

Els agents van esbrinar que en la zona del Baix Maestrat residia un home de 58 anys que podia estar implicat en nombrosos fets delictius comesos en diferents punts del país, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Els agents van recaptar dades de la seua identitat i d'aquesta manera van constar que sobre ell pesaven nombrosos requeriments de tota Espanya. Els fets delictius de les requisitòries judicials estaven relacionats amb delictes contra el patrimoni (robatoris) i l'ordre socioeconòmic (estafes).

L'home va ser detingut el passat 23 de juny en una urbanització d'Alcalà de Xivert, on residia amb la intenció de passar desapercebut i utilitzava mitjans que dificultaven la seua identificació, com dur els cabells tintats i complements que ajudaven a amagar el rostre amb gorres i ulleres fosques.

El modus operandi del detingut era sempre el mateix. Entre els anys 2015 i 2022, va anunciar en xarxes socials un habitatge vacacional per a llogar a Alcossebre, i sol·licitava el pagament de la fiança a compte per a la reserva, i quan les persones arribaven a la població o tractaven de contactar amb ell s'assabentaven del frau, ja que la residència no era de la seua propietat.

El detingut, juntament amb les diligències instruïdes, ha sigut posat a disposició del jutjat de Vinaròs, que n'ha ordenat l'ingrés a la presó.

També et pot interessar

stats