Detenen a Alacant un repartidor per furtar paquets per valor de més de 5.000 euros

La investigació es va iniciar arran d'una denúncia interposada per una dona que havia comprat un lingot d'or valorat en 1.200 euros, que no va arribar a rebre

Imatge dels paquets recuperats
Imatge dels paquets recuperats / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut un treballador d'una empresa de paqueteria d'Alacant en descobrir-se que havia furtat paquets destinats a repartiment, després de la denúncia que va interposar la destinatària d'un paquet que contenia un lingot d'or de 20 grams valorat en 1.200 euros i que no va entregar.

La compradora va rebre un missatge que deia que l'article s'havia sigut entregat, però com que no el va rebre, es va posar en contacte amb l'empresa de paqueteria encarregada del repartiment. Aquesta li va comunicar que segons el repartidor sí que s'havia entregat, especificant-li que havia sigut depositat en la seua bústia, ja que no es trobava al seu domicili. No obstant això, la dona va manifestar que en cap moment li havia telefonat cap repartidor ni tampoc havia donat consentiment perquè li ho deixaren a la bústia.

D'aquesta manera, els agents del grup d'investigació de la comissaria d'Alacant-Nord van iniciar una investigació que ha dut a la detenció del repartidor després de portar a terme un registre en el seu domicili, on van trobar diversos paquets, fins i tot sense obrir, dirigits a destinataris que no tenien res a veure amb ell.

Entre els objectes, hi havia telèfons mòbils, productes d'alimentació i beguda, roba, un robot de neteja, un patinet elèctric, mobiliari i una televisió, que van ser intervinguts i entregats als legítims propietaris. No obstant això, altres efectes no van poder ser recuperats perquè els havia venuts a través de diferents canals de venda de segona mà. El valor dels objectes era vora 5.000 euros.

El detingut, de 20 anys, ha sigut posat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de la ciutat.

També et pot interessar

stats