Detenen a Alacant un pres fugit de Fontcalent el 2014

Agents de la Guàrdia Civil l'identificaren després d'una maniobra sospitosa de trànsit.

Centre penitenciari de Fontcalent a Alacant
Centre penitenciari de Fontcalent a Alacant
24 de març 2021 - 11:49

La Guàrdia Civil ha detingut a Sant Joan d'Alacant un home de 41 anys que va fugir de la presó de Fontcalent l'any 2014 i que està acusat de ser el presumpte autor de diversos delictes, entre els quals tràfic de drogues i tinença il·lícita d'armes i d'estar presumptament relacionat amb un assassinat al Campello l'any 2019, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els fets van tindre lloc el passat 8 de març, quan agents pertanyents a l'Àrea d'Investigació de la caserna principal de Sant Joan, mentre prestaven servei amb un vehicle camuflat al voltant d'un centre comercial, van observar com el vehicle que els precedia intentava realitzar maniobres d'avançament envaint parts no transitables del camí i en actitud sospitosa.

Els agents pararen el vehicle i identificaren els tres ocupants, i van traslladar a dependències oficials dos d'ells per no portar el DNI.

Una vegada identificades les tres persones, els efectius van comprovar que una, concretament la que anava en el lloc del copilot, tenia diversos assenyalaments judicials per diferents fets delictius.

El trencament de condemna es va produir quan no va tornar al centre penitenciari de Fontcalent una vegada li van concedir el tercer grau.

Després de la instrucció de diligències per part de l'Àrea d'Investigació de l comissaria de Sant Joan, l'home ha passat a la disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia número 1 d'Alacant, que ha ordenat l’ingrés immediat de nou a la presó.

També et pot interessar

stats