Detenen a Alacant set membres d’una banda que havia fet més de 30 robatoris

Feien els robatoris en habitatges i cotxes i ja els han posat a disposició judicial.

Els agents van practicar quatre registres domiciliaris i van localitzar una gran quantitat d'objectes de valor
Els agents van practicar quatre registres domiciliaris i van localitzar una gran quantitat d'objectes de valor / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant set persones d'una organització criminal especialitzada en robatoris amb força en habitatges i robatoris amb violència.

La banda havia comés més de 30 delictes a la Nucia (Marina Baixa), Dénia i Xàbia (Marina Alta), Callosa de Segura (Baix Segura) i també en municipis de Múrcia.

Els membres de la banda feien els robatoris en habitatges i cotxes i enviaven els objectes robats a l'estranger per carretera o via marítima. S'han recuperat la majoria dels objectes i els han tornat als propietaris.

Els detinguts, de 30 a 59 anys, estan acusats dels delictes de pertinença a organització criminal, robatori amb força en domicili, robatori amb força en interior de vehicle, robatori amb violència i intimidació, furt, estafa i encobriment, i els han posat a disposició judicial.

Un ha ingressat en presó i un altre tenia en vigor una prohibició d'entrada al país. Per això s'han fet els tràmits necessaris per a l'expulsió.

També et pot interessar

stats