Detenen a Alacant els pares d'un menor de setze anys per obligar-lo a traficar amb drogues al centre on estudia

Va ser el mateix fill qui va anar a la comissaria de la Policia Nacional a denunciar els fets i les amenaces constants que rebia dels progenitors

Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Nacional / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a Alacant una parella que obligava el fill de 16 anys, amb amenaces i maltractament físic, a traficar amb substàncies estupefaents al centre on estudiava. Ha sigut el mateix fill qui ha anat a la comissaria de Policia Nacional a denunciar els fets. El menor també ha assegurat que els pares l'amenaçaven constantment i el maltractaven físicament si es negava a traficar amb les substàncies estupefaents.

En el registre al domicili han trobat una bombona de butà modificada, dues pistoles, 147 cartutxos de munició, dues Taser, 2,16 quilos de marihuana i gran quantitat de substàncies anabolitzants, a més de dos bitllets falsificats de 500 euros.

D'altra banda, agents especialistes del grup de menors han activat el protocol de protecció del jove i han fet un registre al domicili familiar, ja que tenien la sospita que podrien trobar-s'hi substàncies estupefaents per a la venda. Aquest dimarts, els agents han localitzat al domicili familiar els dos progenitors, que han quedat detinguts per aquests fets. En el registre han confiscar 1,5 quilos de marihuana, 113 grams d'haixix, diverses caixes de pastilles i substàncies anabolitzants, utensilis per al tràfic de droga i diversos telèfons mòbils i dos bitllets de 500 euros falsificats. A més, ha quedat confiscada gran quantitat de munició per a arma curta.

També et pot interessar

stats