Detenen a Alacant l'exparella de la dona trobada morta a Múrcia

Unes amigues la trobaren a faltar en el treball i alertaren la policia.

Detenen a Alacant l\'exparella de la dona trobada morta a Múrcia
Detenen a Alacant l'exparella de la dona trobada morta a Múrcia

La Guàrdia Civil ha detingut a l'aeroport d'Alacant l'exparella de la dona que aquesta matinada han trobat morta al seu domicili a la localitat de Torre-Pacheco, Múrcia. L'home ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi i, segons sembla, pretenia fugir a l'Equador, el seu país d'origen.

Unes amigues la van trobar a faltar en el treball i van avisar la policia local i la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació. Com que ningú obria la porta de la casa, les amigues decidiren entrar per la finestra i trobaren la dona morta damunt del llit, amb una rosa al pit. 

La víctima havia denunciat en el passat la seua parella per maltractament, encara que les mesures de protecció que es van aplicar en el seu moment ja havien conclòs.

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l'adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats