Detenen a Alacant deu homes per agredir sexualment tres xiques menors

Els agressors oferien drogues i diners per a enganyar les víctimes, que havien fugit d´un centre de menors.

Detenen a Alacant deu homes per agredir sexualment tres xiques menors

La Policia Nacional han detingut a Alacant deu homes que presumptament van agredir sexualment tres xiques menors d´edat. Les víctimes havien fugit d´un centre de menors. Entre els detinguts, tots de nacionalitat algeriana, hi ha també dos menors.

Els agressors oferien a les xiques drogues i diners per a aconseguir que els acompanyaren fins a un pis. Allí tenien lloc els abusos i les agressions. Una de les menors, de 14 anys, va estar tancada durant 24 hores en la casa on els membres de la banda la van violar repetidament.

A més d´aquestes violacions, els detinguts també van agredir suposadament les altres dues menors en situació de desemparament, una de 15 i una altra de 17, utilitzant el mateix 'modus operandi': els oferien droga, diners i alcohol a canvi que els acompanyaren a una casa.

En aquest vídeo distribuït per la Policia Nacional es pot veure el moment en què un dispositiu format pel grup de Policia Judicial de la comissaria de Districte Centre d´Alacant, la Unitat d´Atenció de la Família i el Grup Operatiu de Resposta, entra en un dels tres domicilis que utilitzaven els presumptes autors del fets per a cometre els delictes.

La investigació va començar a partir d´una denúncia per desaparició que va fer la directora d´un centre de menors en acollida. Tres menors se n´havien anat del centre i no hi havien tornat.

Als detinguts se´ls acusa de cometre delictes d´agressió sexual, abús sexual, corrupció de menors, robatoris amb violència i amb força i pertinença a banda criminal. Els agressors utilitzaven com a forma de vida els robatoris amb força tant en establiments com en habitatges i després venien els objectes furtats en el mercat negre.

Els detinguts han sigut posats aquest dijous a disposició judicial i de la fiscalia de menors.

També et pot interessar

stats