Detenen dos adolescents de catorze anys a València per forçar màquines expenedores amb material pirotècnic

Els presumptes autors ja han sigut posats en llibertat i entregats als tutors legals

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Nacional / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a València dos menors d'edat per robar objectes i diners de l'interior de màquines expenedores que forçaven amb artefactes pirotècnics.

El responsable de l'empresa va presentar dues denúncies pels danys ocasionats en les màquines durant els mesos de gener i març en el districte de Patraix, segons ha informat la Policia en un comunicat.

El primer robatori amb força es va produir durant el mes de gener, quan tres menors van badar el vidre d'una de les màquines expenedores amb intenció de sostraure els objectes que contenia. El cost de la reparació va ascendir a 4.226 euros.

El segon robatori fou durant el mes de març quan diversos menors van introduir artefactes pirotècnics de grans dimensions a l'interior de les màquines amb la intenció de fer-les explotar per a traure'n productes i diners. En aquesta ocasió, la reparació de les màquines no va ser possible, per la qual cosa van haver de ser restituïdes íntegrament amb un cost de 18.150 euros pels danys ocasionats.

Els policies van localitzar els huit menors que presumptament havien perpetrat els robatoris, dels quals sis eren menors de catorze anys, i per tant inimputables, mentre que els altres dos menors, de catorze anys, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Els dos adolescents arrestats han sigut posats en llibertat una vegada escoltats en declaració i entregats als tutors legals, i s'ha informat de tot el procés a la Fiscalia de Menors.

També et pot interessar

stats