Detenen 31 persones en una operació contra la venda i distribució d'anabolitzants i esteroides

S'han intervingut 510.000 dosis de substàncies anabolitzants, 163 grams de cocaïna, tres quilos de marihuana i tretze d'haixix.

Agents de la Policia Nacional intervenen la droga d'una organització criminal
Agents de la Policia Nacional intervenen la droga d'una organització criminal / Policia Nacional

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal dedicada, presumptament, al trànsit d'anabolitzants i de substàncies estupefaents, i a cometre robatoris de substàncies hormonals en centres hospitalaris.

La investigació es va dur a terme en cinc fases i s’han detingut 31 persones després de nou escorcolls domiciliaris i sis inspeccions en establiments de diferents punts de la Comunitat Valenciana i de la Regió de Múrcia.

En els escorcolls, els agents han intervingut un total de 510.000 dosis de substàncies anabolitzants, 163 grams de cocaïna, 3.328 grams de marihuana i 13 d'haixix. L'organització prenia fortes mesures de seguretat, sobreot en les seues comunicacions, i canviava constantment els terminals telefònics.

Els agents van detectar que la distribució incloïa pràcticament tota la Comunitat Valenciana, sobretot poblacions de la província de València com Manises, Sedaví, Alfafar, el Puig de Santa Maria, Xàtiva, Agullent, Silla, Burjassot, Puçol, Sagunt i Gandia, a més de Castelló [NdL: La província o la ciutat?]i de la província d'Alacant.

També et pot interessar

stats