Detenen 31 persones en una operació contra les falsificacions

La xarxa operava a catorze províncies d'Espanya, entre elles, Alacant, València i Castelló

Camisetes d'equips de futbol falsificades a un mercadet
Camisetes d'equips de futbol falsificades a un mercadet

La Policia Nacional ha desmantellat una xarxa de distribució de falsificacions a catorze províncies d'Espanya, entre elles Alacant, Castelló i València, en una operació en la qual ha detingut 31 persones i ha intervingut més de 19.000 productes falsos, com a bosses de marca i equipaments de clubs de futbol.

La mercaderia era distribuïda pel mateix remitent, situat a Bulgària, amb destinació a diferents persones que es trobaven repartides per tot el territori nacional que proveïen venedors de carrer i basars.

Dels productes intervinguts, 1.237 són bosses de reconegudes marques i altres productes de marroquineria, i 17.969 són articles de peces esportives, com ara samarretes i xandalls de diferents clubs de futbol.

La investigació es va iniciar el mes d'octubre passat arran d'un operatiu policial realitzat a Sevilla en el qual els agents van intervindre 3.500 productes presumptament falsos. Així mateix, van detindre tres ciutadans com a presumptes autors d'un delicte contra la propietat industrial.

Després d'analitzar el tipus de mercaderia intervinguda i les declaracions dels detinguts, els investigadors van descobrir que s'encarregaven de proveir els venedors a la via pública i als basars.

També et pot interessar

stats