Detenen 17 persones per tràfic de drogues i blanqueig de capitals a Castelló

Tres homes més han sigut detinguts per venda de drogues en controls aleatoris al carrer a Sant Joan.

Material incautat en l'operació
Material incautat en l'operació / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut 17 persones que pertanyen a la mateixa família per tràfic de drogues, blanqueig de capitals i organització criminal. Segons els agents, aquest era un grup molt actiu en la distribució i venda de droga en l'àmbit provincial.

S'han realitzat deu registres a les localitats de Castelló de la Plana, Almassora i Borriana, on s'han trobat diners en efectiu, diversos vehicles i drogues. A més, s'han desmantellat quatre plantacions de marihuana a l'interior dels habitatges.

En la investigació han intervingut vora 300 agents de la Guàrdia Civil des de diversos punts d'Espanya i de diferents especialitats, de manera que s'ha convertit en el desplegament més nombrós que realitzat en una intervenció policial a les comarques de Castelló.

El jutjat d'instrucció número 2 de Castelló, que ha coordinat la investigació, ha ordenat l'ingrés a la presó dels 17 detinguts.

Detenen tres persones a Sant Joan per venda de drogues

D'altra banda, la Guàrdia Civil també ha detingut a Sant Joan (Alacantí) tres homes per venda de drogues. Les tres detencions s'han produït a causa de diversos controls i identificacions aleatòries en la via pública.

També et pot interessar

stats