Detenen 125 membres d'una banda de lladres d'habitatges georgiana

La banda de lladres feia més de 15 anys que robava en cases d'Espanya i Europa.

Detenen 125 membres d\'una banda de lladres d\'habitatges georgiana
Detenen 125 membres d'una banda de lladres d'habitatges georgiana
11 de desembre 2019 - 15:59

La Policia Nacional, junt amb la Garda Síochána irlandesa i coordinada per l'Europol, ha aconseguit detenir, en l'últim any, un total de 125 persones en aeroports espanyols, vinculades amb la banda Lladres en Llei, que es dedicava a robar en habitatges de tot Europa i Espanya.

La banda, d'origen georgià, feia 15 anys que actuava cometent aquest tipus de delictes, i funcionava a través de 5 capitostos que facilitaven la documentació falsa als assaltants.

En l'operació, denominada Mombasa, i que es va iniciar fa més d'un any, s'ha actuat a través dels aeroports espanyols, on s'han detingut per tràfic il·legal 5 persones a València, 6 a Alacant, i 114 més en els aeroports de Madrid, Barcelona, Múrcia, Màlaga, Santiago de Compostel·la, Gran Canària, Santander, Palma, Lanzarote, Tenerife Sud, Fuerteventura, Girona, Reus, Bilbao i terminals franceses, italianes i portugueses.

En els escorcolls s'han confiscat entorn de 300 documents falsos de diversos països de la Unió Europea, útils per a falsificació, nombrosos ordinadors i telèfons intel·ligents, resguards d'enviaments de diners, múltiples targetes de crèdit, bitllets d'avió i agendes amb anotacions i contactes.

També et pot interessar