Detecten un cas de coronavirus al Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana

Els resultats de les proves PCR realitzades a les persones que han estat en contacte amb la dona han donat negatiu.

El Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana
El Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana / Europa Press

Una treballadora del Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana ha donat positiu per coronavirus, segons ha informat Valencia Plaza. La dona va acudir al lloc de treball aquest dilluns de manera habitual després que dissabte li comunicaren que havia donat negatiu, però el resultat de la prova PCR a què es va sotmetre va revelar el positiu tres dies després.

Les autoritats sanitàries han realitzat proves de diagnòstic PCR a les persones que han estat en contacte amb la dona i, segons la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el resultat dels tests ha sigut negatiu en tots els casos.

Aquesta empleada és resident a la urbanització Cullera Park, on fa uns dies es va saber que un veí havia donat positiu en les proves de diagnòstic PCR quan va acudir a l'hospital per a sotmetre's a una intervenció. Açò va obligar a realitzar tests als residents que van estar en contacte directe amb aquest “pacient zero”.

En les últimes hores, la Comunitat Valenciana ha superat el mig miler de nous contagis de coronavirus i ha localitzat 13 nous brots, de manera que els focus actius s’eleven fins a 67. Així, els últims contagis tripliquen les infeccions de fa dues setmanes i les hospitalitzacions es doblen respecte a dilluns passat.

També et pot interessar

stats