Detecten un brot d’almenys catorze contagis després d'una festa en una discoteca de Torrevella

L’Ajuntament recomana als 160 assistents que contacten amb el centre de salut d’Oriola perquè els realitzen una PCR

Imatge d'arxiu de la discoteca Noise
Imatge d'arxiu de Noisse Discoteca / Noisse Discoteca

El centre de salut pública d'Oriola (Baix Segura) ha detectat un brot de Covid-19 amb almenys catorze positius, cinc localitzats en les últimes 24 hores, que el 5 de juny van assistir a una festa a la discoteca Noisse de Torrevella. Així ho ha assenyalat el director, José Gabriel Cano, que ha confirmat que és possible que els contagis "augmenten els pròxims dies".

En un comunicat, el director de Salut Pública d'Oriola i l'Ajuntament de Torrevella han recomanat a les 160 persones que van assistir a la festa que es posen en contacte amb el centre de salut de La Loma perquè se'ls sotmeta a la corresponent prova diagnòstica, ja que a causa de la llei de protecció de dades la discoteca no va poder registrar els DNI dels assistents per a poder-los rastrejar.

Hauran de telefonar als números 696 585 225 i 683 582 595 aquest dissabte, en horari de 9 a 21 hores i, el diumenge 13 de 9 a 14 hores.

La discoteca tancarà el cap de setmana per precaució

Per la seua banda, la mateixa Noisse Dicoteca ha emés un comunicat per a informar que treballen en col·laboració amb Salut Pública "per a vetlar per la seguretat pública". Diuen que Sanitat els ha confirmat que poden continuar exercint la seua activitat si segueixen "un senzill protocol d'actuació".

"No obstant això, en Noisse Discoteca preferim mantindre tancat per a garantir la seguretat dels clients i desinfectar perquè la discoteca torne prompte a funcionar amb normalitat", ha puntualitzat el gerent del local, que reprendrà l'activitat la setmana que ve. Les tres persones que van treballar al local el 5 de juny es fan aquest dissabte la PCR.

També et pot interessar

stats