Detecten salmonel·la en un lot de fuet de la marca bonÀrea distribuït a la Comunitat Valenciana
L'empresa ha contactat amb la clientela afectada i ha retirat el producte de la venda
Les autoritats sanitàries han detectat la presència del bacteri salmonel·la en un lot de fuet ibèric extra de la marca bonÀrea que s’ha distribuït a Aragó, Castella-la Manxa, Catalunya, la Comunitat Valenciana, Madrid, La Rioja i Navarra, encara que podria haver-hi redistribucions a altres autonomies.
El número de lot afectat és el 6170199, es ven en una peça sencera envasada, amb data de consum preferent 15.10.2024, 180 grams el pes de la unitat i a temperatura ambient, segons la informació facilitada per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan).
L'empresa ha contactat amb els clients i ha retirat el producte de la venda. A més, esta informació l'han traslladada a les comunitats autònomes a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (Sciri) perquè verifiquen la retirada del producte. Es recomana a les persones que tinguen al seu domicili el producte afectat per esta alerta que s'abstinguen de consumir-lo.
En el cas d'haver consumit algun producte del lot afectat i presentar alguna simptomatologia compatible amb la salmonel·losi —principalment diarrea i/o vòmits acompanyats de febra i mal de cap—, es recomana acudir a un centre de salut.
Més llegit
-
L'avi dels menors desapareguts a Indonèsia: "La probabilitat de trobar-los vius és poca"
-
La família de les víctimes del naufragi a Indonèsia demana prudència i evitar especulacions
-
L'Ajuntament de València suspén Expojove i totes les activitats municipals a l'aire lliure este diumenge
-
Compte arrere per a adquirir la balisa V-16, obligatòria a partir del 2026
-
Quatre valencians desapareguts en naufragar una embarcació turística a Indonèsia
-
Indonèsia amplia la recerca del valencià i tres dels seus fills desapareguts després d’un naufragi