Detectat un brot a la residència d’estudiants de la Universitat Jaume I

Encara no se sap el nombre de contactes del que és el tercer brot en una residència de la Comunitat Valenciana.

Campus de la Universitat Jaume I
Campus de la Universitat Jaume I / À Punt NTC

A la residència d’estudiants de la Universitat Jaume I s’ha origunat un brot de coronavirus que ha afectat almenys sis persones, entre ells un alumne del centre universitari, segons han confirmat a À Punt fonts de la residència i de la universitat.

Des de la gerència de la residència han informat a À Punt que durant el cap de setmana s'han fet desenes de proves PCR i s'està a l'espera dels resultats.

Aquestes fonts també han informat que estan a l'espera de les indicacions de la Conselleria de Sanitat, que hauria de posar en marxa el protocol de rastrejos per a saber com de gran és el brot i si hi ha contagis fora de la residència.

Des de Sanitat Universal estan investigant l'origen del brot perquè s'active el protocol i es porten a terme els rastrejos pertinents per a controlar-lo

És el tercer brot que es detecta en una residència d’estudiants de la Comunitat Valenciana, després del que es va originar a la Galileo Galilei fa unes setmanes, degut a una festa il·legal, i el que ha confirmat Sanitat aquest cap de setmana a la residència Ausiàs March de València.

També et pot interessar

stats