Destrossen la falla Avinguda de Burjassot-Joaquim Ballester la primera nit de revetles

Segons ha confirmat el president de la falla a À Punt NTC, l’estructura principal és totalment irrecuperable

Desperfectes causats a la Falla / Víctor Vidal

La falla Avinguda de Burjassot-Joaquim Ballester ha patit vandalisme aquesta passada nit de revetles. Segons ha confirmat el president de la falla a À Punt NTC, Ximo Fuster, han cremat totalment l’estructura principal, formada per un pilot i un avió. També s’han vist afectats altres ninots del monument.

Part de l'estructura calcinada
Part de l'estructura calcinada

Els actes haurien sigut perpetrats per una sola persona cap a les 03:15 de la matinada. Segons apunta el president de la comissió, una fallera va ser testimoni del moment en què aquesta persona inflamava la falla. La persona, en ser increpada per la fallera, va fugir. La policia i els bombers van acudir a la falla en assabentar-se dels fets, però encara no han localitzat el responsable d’aquests actes.

El president condemna els actes i lamenta que l’estructura principal del monument estiga totalment destrossada. “L’artista faller vindrà hui per a valorar si els altres ninots afectats són recuperables, però l’aviador està destrossat”, ha comentat en declaracions a À Punt NTC. Des de Junta Central Fallera també condemnen l'acte vandàlic i envien tot el seu suport als artistes fallers i als fallers i falleres de la comissió.

També et pot interessar

stats