Les destinacions de platja salven l'estiu gràcies als turistes espanyols

Els hotels de Benidorm estan al 60% d'ocupació i en altres municipis de la Costa Blanca l'ocupació arriba al 75%

La destinacions turístiques valencianes salven l’estiu gràcies al turisme nacional

Enguany, les platges valencianes continuen sent un dels grans atractius turístics. Hui dia les principals destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana estan salvant l’estiu pel que fa a l’ocupació gràcies als turistes espanyols. Un turisme fidel, segons Hosbec, i “a prova de pandèmies”. 

Amb un 60% d'ocupació mitjana dels hotels de Benidorm, el mes de juliol ha anat millor del que s'esperava. Altres destinacions de la Costa Blanca, amb una ocupació del 75%, han millorat les xifres de Benidorm. 

Toni Mayor, president d’Hosbec, ha explicat que el turisme domèstic que no ha fet viatges internacionals s’han quedat a la Península i una bona part s'ha dirigit a la costa valenciana. 

Encara que l'anunci del toc de queda a la Comunitat Valenciana va comportar una certa parada en les reserves, en zones com Peníscola han tingut un dels millors juliols dels últims anys. El president de l’agrupació d’empresaris de la localitat, Francisco Ribera, ha assegurat que l’ocupació ha pujat 20 punts respecte a l’any passat. 

També et pot interessar

stats