Confinat un edifici a Benidorm per un incendi que afecta quatre plantes

Un inquilí ha resultat ferit amb cremades al pit i a la cara, tot i que no es tem per la seua vida

Vídeos de l'incendi / À Punt NTC

Un incendi a l’edifici residencial Coblanca 29 de Benidorm (Marina Baixa) ha obligat aquest dimarts de vesprada a confinar-lo del tot. El foc s’ha originat en la novena planta, d’un total de dèsset que té l’edifici i s'ha propagat per la façana, causant incendis en alguns tendals i diversos danys en la part exterior.

Un home de 39 anys que estava a la citada vivenda ha resultat ferit amb cremades al pit i a la cara. Un equip sanitari l’ha atés al lloc dels fets i posteriorment l’ha traslladat a l’Hospital comarcal Marina Baixa. Fonts sanitàries asseguren que no es tem per la seua vida. Un gos ha mort dins l'habitatge.

El pis incendiat
El pis incendiat / Consorci de Bombers d'Alacant

Al voltant de les 18:14 hores, l'incendi s'ha donat per controlat i pocs minuts després de les 20:00 s'ha donat per extingit, segons ha confirmat el regidor de Seguretat de l'Ajuntament de Benidorm, Lorenzo Martínez. Tot apunta que la causa de les flames ha sigut la mala combustió d'una estufa en l'interior d'un habitatge, segons han avançat fonts municipals.

En l’extinció del foc han treballat diverses unitats del parc de Bombers de Benidorm i del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant. Fins ara es desconeix l’origen de l’incendi. 

També et pot interessar

stats