Un despreniment a Montanejos impedeix fer activitats aquàtiques a les empreses de multiaventura

Els tècnics començaran a investigar què ha passat a partir de demà i esperen que la situació puga tornar a la normalitat al més prompte possible

Imatges de la zona on ha tingut lloc el despreniment / À Punt NTC

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha clausurat un tram de la ruta de los Estrechos a Montanejos, a la comarca de l'Alt Millars, per una solsida que ha bloquejat el camí i podria posar en perill els senderistes.

A primera hora del matí, dues de les empreses locals de multiaventura de Montanejos estaven disposades a començar les seues activitats, però s’han trobat amb una pila de roques caigudes a causa d’un despreniment ocorregut durant la nit.

Ens trobem en plena temporada alta d’activitats aquàtiques, com ara el piragüisme i el ràfting, i les dues empreses han hagut d’ajornar i reubicar els clients. La Confederació Hidrogràfica del Xúquer els ha comunicat que, si no hi ha cap problema, en qüestió d'un dia o dos ja podran tornar a treballar amb normalitat. Els tècnics esperen començar demà a investigar què ha passat i, sobretot, comprovar si hi ha perill que es repetisca el despreniment.

També et pot interessar

stats