Desperta del coma al cap de dos anys i acusa el germà d'haver-la agredit amb un ganivet

La víctima, de 51 anys i natural de Virgínia Occidental (EUA), ha pogut identificar l'agressor mitjançant preguntes de 'sí' o 'no'

Un pacient, en una imatge d'arxiu
Un pacient, en una imatge d'arxiu / Shutterstock

Ha passat dos anys en coma i al poc de recuperar la consciència ha acusat el germà d'haver-la abandonat en pensar que estava morta després d'atacar-la amb un matxet. La protagonista és Wanda Palmer, de 51 anys, i els fets han passat a Virgínia Occidental, als EUA.

La informació l'ha comunicada el xèrif del comtat de Jackson, Ross Mellinger. En declaracions a la CNN ha explicat que fa dos anys trobaren la dona en un sofà de casa, amb ferides profundes d'arma blanca. Pensaven que estava morta, fins que s'adonaren que encara tenia senyals vitals i la traslladaren a un hospital.

En aquest període la policia investigava el cas, però havia sigut incapaç de recaptar suficients proves per a presentar càrrecs contra algú.

Fa un parell de setmanes, Palmer va recuperar la consciència i, mitjançant preguntes de o no que li ha fet la policia, va identificar el seu germà, Daniel Palmer III, de 55 anys, com el presumpte autor de l'agressió que la va deixar en coma i quasi li costa la vida.

Els agents han detingut el germà i la fiscalia ha presentat càrrecs contra ell per intent d'assassinat.

També et pot interessar

stats