Desmantellen una xarxa de traficants de marihuana d'Alacant i Múrcia

Els set narcotraficants es comunicaven entre si usant una aplicació de mòbil per a traduir idiomes.

Desmantellen una xarxa de traficants de marihuana d\'Alacant i Múrcia
Desmantellen una xarxa de traficants de marihuana d'Alacant i Múrcia

La Guàrdia Civil ha desmantellat una xarxa de traficants de marihuana d'Alacant i Múrcia, formada per diversos grups, de quatre nacionalitats diferents, que es comunicaven entre si usant una aplicació de mòbil per a traduir idiomes. L'operació, denominada Campsol, s'ha saldat amb set detinguts: dos espanyols, dos búlgars, dos holandesos i un ucraïnés.

A més, els agents també han desmantellat un laboratori químic clandestí destinat a fabricar derivats de l'haixix, olis i resines a Los Alcázares (Múrcia); i quatre grans infraestructures de plantacions de marihuana als municipis alacantins de Sant Vicent del Raspeig i Agost.

Els agents han confiscat 4.500 plantes de marihuana i quinze quilos de cabdells, amb un valor d'uns 35.000 euros, a més de tretze grams d'heroïna i tres litres d'oli i resina d'haixix.

Als arrestats se'ls imputen cinc delictes contra la salut pública, un delicte d'associació il·lícita i quatre delictes de defraudació de més de 120.000 euros en fluid elèctric per estar totes les plantacions enganxades il·legalment a la línia elèctrica.

També et pot interessar

stats