Desmantellen una plantació de marihuana a Elx després de l’avís de la companyia elèctrica

El consum excessiu d’energia a l’habitatge, on els agents van trobar prop de 600 plantes, va fer que s’iniciaren les investigacions.

En total, els agents van confiscar 557 plantes en un estat de floració avançat
En total, els agents van confiscar 557 plantes en un estat de floració avançat / Policia

La Policia Nacional ha detingut a Elx, al Baix Vinalopó, una parella acusada de dedicar-se al cultiu de plantes de marihuana a l’interior d’una nau annexa a sa casa. 

La intervenció, que es va fer junt amb dues unitats de la Policia Local, va començar quan la companyia elèctrica va advertir les autoritats d’un consum d’energia “exagerat” en aquest habitatge que, a més, no tenia instal·lació elèctrica i es trobava enganxat a l’enllumenat públic. 

Quan els policies van acudir a l’habitatge, s’adonaren que feia una forta olor a marihuana. Ja a l’immoble, van descobrir dues estances annexes a l’habitatge dotades de totes les eines necessàries per al cultiu en interior de la marihuana: llums halògens, ventiladors i extractors. En total, els agents van confiscar un total de 557 plantes en un estat de floració avançat.

La parella que presumptament cultivava la droga va ser detinguda per un delicte contra la salut pública i un altre de frau en el fluid elèctric, pels quals passaran a disposició del jutjat de guàrdia d’Elx.

També et pot interessar

stats