Desmantellen una banda polonesa que conreava marihuana a Elda, Petrer i Elx

Els set detinguts han ingressat en presó i en els escorcolls la Policia Nacional ha localitzat més de 1.500 plantes.

Els arrestats disposaven de diversos habitatges que usaven per a produir la substància
Els arrestats disposaven de diversos habitatges que usaven per a produir la substància / CNP

Una operació conjunta de les comissaries de la Policia Nacional d’Elx i d’Elda ha aconseguit desmantellar diversos conreus interiors de marihuana, localitzats en immobles i repartits per la província d'Alacant. N’hi havia dos a Crevillent, un a Petrer i un altre en una pedania del terme d’Elx.

El dispositiu policial ha permés detindre set persones per estar presumptament relacionades amb els conreus. Es tractava d'un grup organitzat perfectament estructurat, format per homes de nacionalitat polonesa. Els arrestats disposaven de diversos habitatges que usaven per a produir la substància.

Una vegada practicats els escorcolls dels immobles, els policies han intervingut més de 1.500 plantes de marihuana, 40 quilos de cabdells de marihuana, material divers relacionat amb el conreu de la planta, anabolitzants i 30.000 euros en metàl·lic.

Els immobles estaven ben equipats per a fer-ne les tasques de conreu, amb transformadors i sistemes de llums per al creixement de les plantes, tots ells enganxats il·legalment a la xarxa elèctrica.

Els arrestats han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Elx, per delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric, i s’ha decretat l’ingrés en presó de tots els membres del grup.

També et pot interessar

stats