Desmantellen un amagatall de droga per a vendre en el fals sostre del bany d'un bar de Moncofa

El propietaris no eren coneixedors que un client utilitzava el bany del local per amagar cocaïna, marihuana i haixix

Droga intervinguda a Moncofa
Droga intervinguda a Moncofa / Europa Press

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Moncofa han desmantellat un punt de venda de cocaïna, marihuana i haixix que un suposat client amagava en el fals sostre del bany d'un bar sense que ho saberen els propietaris.

L'operació conjunta es va produir el passat 30 de juliol amb la detenció d'un home de 46 anys i la confiscació de la droga i dels materials per a la seua preparació i venda, informa l'institut armat.

Aquesta investigació es va iniciar quan es va tindre coneixement d'un possible punt de venda a la menuda en els voltants d'un establiment hoteler de Moncofa, on es va detectar que la droga podia amagar-se dins sense els propietaris en saberen res.

Agents dels dos cossos van establir un dispositiu i van realitzar una inspecció del local per a vetlar pel compliment de les mesures sanitàries, un inspecció de la qual es derivaren tres proposades de sanció a altres tantes persones.

En el registre es van obtindre les proves necessàries per a determinar el modus operandi del detingut: emmagatzemar la droga en el fals sostre del bany i, una vegada sol·licitada la mercaderia, accedir a l'interior fent ús dels lavabos com qualsevol client. Allí tenia amagats els estris emprats per a tallar i pesar la droga i preparar les dosis per a la venda.

Una vegada identificat el sospitós, els agents l'arrestaren per un presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. En el moment de la detenció portava damunt 11 grams d'haixix i 225 euros en bitllets de xicotet valor.

Els guàrdies civils també es van confiscar de tres grams de cocaïna, cinc de marihuana, 32 d'haixix (incloent els 11 del presumpte autor), una xicoteta bàscula de precisió i un paquet de bossetes xicotetes de plàstic emprades a preparar les dosis.

L'actuació la van dur terme efectius de la Vall d'Uixó i Moncofa amb la col·laboració de la Policia Local d'aquesta última localitat. Les diligències van passar a la disposició dels jutjats de Nules (Castelló).

També et pot interessar

stats