Desmantellada una organització de tràfic de drogues a Almussafes i Benifaió

La Guàrdia Civil ha detingut huit persones que ja han passat a disposició judicial.

Material intervingut en l'operació
Material intervingut en l'operació / EuropaPress

Agents de la Guàrdia Civil d'Almussafes (Ribera Baixa) han desmantellat una organització suposadament dedicada al tràfic de drogues, amb set punts de venda d'estupefaents tant en aquesta localitat com a Benifaió (Ribera Alta), en una operació que s'ha saldat amb huit persones detingudes, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Des de principis de març, els agents investigaven una possible xarxa de tràfic de drogues, que exercia la seua activitat il·lícita en domicilis d'aquestes localitats. Fruit d'aquestes investigacions per part dels agents es va poder determinar que es tractava d'un grup organitzat format per huit persones.

Els agents van realitzar set escorcolls en domicilis, on confiscaren diferents quantitats de cocaïna, marihuana, haixix, substància de tall i cristall, a més de sis vehicles, 15 mòbils, i diners falsificats. Els detinguts són set homes i una dona, d'edats compreses entre els 25 i 61 anys, als quals es considera presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i falsificació de moneda. Les diligències han passat a la disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Carlet.

També et pot interessar

stats