Desestimen el recurs de Mundosenior dels viatges de l'Imserso

D'aquesta manera el govern central evita la possibilitat de retard en l'inici dels viatges.

Desestimen el recurs de Mundosenior dels viatges de l\'Imserso
Desestimen el recurs de Mundosenior dels viatges de l'Imserso

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals ha desestimat el recurs interposat per Mundosenior contra el procés de licitació convocat per l'Imserso per a contractar el programa de turisme social. D'aquesta manera el govern central evita la possibilitat de retard en l'inici dels viatges.

En concret, el jutge ha desestimat el recurs interposat al lot número 1, que fa referència a turisme en zones de costa peninsular. Considera que "l'Imserso ha pretés el disseny d'un sistema imparcial, objectiu, automàtic i estricte que garantisca la transparència del procediment de licitació, mitjançant la fixació de criteris automàtics, sense requerir valoracions subjectives i evitant així qualsevol aplicació arbitrària o incorrecta".

Mundosenior va recórrer el passat 26 d'agost l'exclusió de la seua oferta en l'adjudicació del concurs de l'Imserso del lot davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals per un error de forma. La resolució assegura que "han de ser les empreses concurrents les que han d'emplenar amb la deguda diligència les ofertes proposades que, per al lot 1, són dades de caràcter objectiu i sense que requerisquen documentació complementària en què fundar les seues propostes".

També et pot interessar

stats