Desestimen la nova demanda contra el Santander de l'home que va perdre 6,5 milions guanyats en la Bonoloto

Paco Guerrero, veí d'Artana, va invertir el premi en productes financers en l'entitat sense saber que eren d'alt risc i ho va perdre tot.

Imatge d'arxiu de Francisco Guerrero (dreta) amb el seu advocat
Imatge d'arxiu de Francisco Guerrero (dreta) amb el seu advocat / Arxiu

El jutjat de Castelló ha desestimant la demanda milionària del guanyador de la Bonoloto que va perdre els 6,5 milions d'euros que havia obtingut invertint-los en productes financers del Banc Santander.

Francisco Guerrero, veí d'Artana, va guanyar el 2005 la Bonoloto i va perdre tots els diners després en inversions bancàries sense saber que eren productes d'alt risc, segons ell, perquè el banc el va assessorar malament.

L'home reclamava un milió i mig d'euros al Banc Santander per danys i perjuís pel que considera mala praxi financera. La jutgessa ha desestimat la demanda que va presentar contra l'entitat bancària en entendre que ja havia sol·licitat una indemnització similar el 2016 i que s'hauria d'haver inclòs la compensació per danys morals aleshores.

Guerrero ja ha anunciat que recorrerà contra la sentència a l'Audiència Provincial de Castelló perquè la considera injusta. El seu periple judicial es va iniciar fa onze anys i s'ha resolt, de moment, amb dos juís en els quals ha recuperat 2,2 milions d'euros.

També et pot interessar

stats