Desconvocada la vaga de la planta de tractament del fem del Campello

Empresa, consorci i treballadors acorden una pujada salarial del 3% durant tres anys.

Desconvocada la vaga de la planta de tractament del fem del Campello
Desconvocada la vaga de la planta de tractament del fem del Campello

Després de dos dies de negociacions, l'empresa FCC, el Consorci Mare i la plantilla de la planta de tractament de residus del Campello, han arribat a un acord que posa fi a la vaga indefinida que van començar els treballadors i les treballadores dijous passat, dia 16. L'empresa adjudicatària ha acordat amb els 80 empleats i empleades una pujada salarial del 9% per als pròxims tres anys (un 3% cada any) i diverses mesures socials i de conciliació.

El Consorci Mare, que agrupa els municipis de la Marina Alta i la Marina Baixa a més del Campello, la Diputació d’Alacant i la Generalitat, ha emés un comunicat on explica: "les negociacions han tingut lloc durant tota la setmana i han culminat aquest mateix matí després d'una llarga reunió entre els representants del comité d'empresa, la direcció de la companyia i la presidència del Consorci Mare, que han aconseguit salvar la principal dificultat: l’augment salarial". També han confirmat que els treballs s'han restablit i el servei torna a ser de total normalitat des d'aquest mateix divendres.

La planta de tractament de residus de les Canyades dona servei a 52 municipis de la Marina Baixa i la Marina Alta, inclòs Benidorm, i al Campello (Alacantí).

També et pot interessar

stats