Descobreixen un milió d'euros falsos en un vehicle abandonat a Pego

La Policia Local va fer la troballa quan retirava el turisme amb la grua

Detall sobre els bitllets falsificats que s'han trobat al vehicle
Detall sobre els bitllets falsificats que s'han trobat al vehicle / Policia Local de Pego

El cotxe abandonat venia amb sorpresa: un milió d'euros en bitllets falsos. La Policia Local de Pego (Marina Alta) va fer la troballa la vesprada de dimarts, quan retirava amb la grua un vehicle de gama alta que des de feia mesos estava estacionat en la via pública, amb signes evidents d'abandó. El vehicle estava obert i dins hi havia un maletí ple de bitllets de 50, 100, 200 i 500 euros, fins a sumar un milió.

"La primera impressió és que eren reals, però amb una mirada detallada veiérem que eren falsos", ha explicat a À Punt l'inspector en cap de la Policia Local de Pego, Juan Perelló.

Un agent de la Policia Local mostra el cotxe on hi havia els bitllets falsos al depòsit municipal de vehicles de Pego
Un agent de la Policia Local mostra el cotxe on hi havia els bitllets falsos al depòsit municipal de vehicles de Pego / Policia Local de Pego

Segons va avançar Ràdio Pego, a l'interior també hi havia dos milions més en bitlles impossibles, de mil euros. Falsificacions grolleres perquè aquesta moneda mai ha existit.

El propietari del vehicle té antecedents per estafa. La Policia Local l'ha identificat a través de la base de dades de la Direcció General de Trànsit.

Els agents portaven mesos pendent del vehicle, al qual algú havia canviat d'ubicació just quan estaven a punt d'iniciar els tràmits per a considerar-ho residu sòlid urbà i retirar-ho de la via pública. 

La Policia Local ha traslladat el cas a la Guàrdia Civil, perquè òbriga una investigació.

Imatge de detall de la partida de bitllets de 500 euros falsificats que hi havia al vehicle
Imatge de detall de la partida de bitllets de 500 euros falsificats que hi havia al vehicle / Polica Local de Pego

També et pot interessar

stats