Descobert conduint a 171 km/h en una via limitada a 80

La Guàrdia Civil intercepta un conductor per excedir els límits de velocitat en l'autovia interurbana entre Alacant i Sant Vicent del Raspeig

Radar de control de velocitat en una carretera
Radar de control de velocitat en una carretera
26 d'abril 2021 - 11:03

La Guàrdia Civil ha interceptat un conductor per, presumptament, circular a 171 quilòmetres per hora en l'autovia interurbana entre Alacant i Sant Vicent del Raspeig, superant en més de 80 quilòmetres per hora el límit establit per a aquest tram.

Es tracta d'un home de 35 anys i nacionalitat espanyola al qual se l'ha acusa d'un delicte contra la seguretat viària i que s'enfronta a "una condemna que pot arribar als sis mesos de presó i fins als quatre anys de pèrdua del permís de conduir", segons ha informat aquest dilluns l'institut armat en un comunicat.

Els fets van ocórrer al voltant de les cinc de la vesprada del passat dia 9 d'abril en l'autovia A-77a, que uneix Alacant i Sant Vicent del Raspeig, quan una patrulla de l'Agrupació del Subsector de Trànsit realitzava un control de velocitat en una zona limitada a 80 quilòmetres per hora. El vehicle va fer saltar el radar en circular a 171 quilòmetres per hora. Els agents van donar l'alto al turisme i van identificar al conductor.

Les diligències s'han posat a la disposició del jutjat d'instrucció de Sant Vicent del Raspeig.

També et pot interessar

stats