No descarregues el WhatsApp Rosa, una versió maliciosa que et roba el control del mòbil

La suposada versió especial de la popular aplicació de missatgeria no només ofereix una nova aparença al teu mòbil sinó que l’infecta amb un virus

WhatsApp Rosa
WhatsApp Rosa / Rajshekhar Rajahari

WhatsApp Rosa és una versió de la popular aplicació de missatgeria que ofereix una nova aparença als usuaris que la instal·len (color i icona), però que en punxar en l'enllaç que comparteix infecta el mòbil per a furtar-te'n el control completament. 

Les suposades versions premium o especials de WhatsApp fa anys que tempten els usuaris amb modificacions (noves funcions i altres colors d’interfície) que no estan presents en l'aplicació legítima, amb l'objectiu d'enganyar-los per a obtindre un benefici a canvi. En aquest sentit, l'investigador de ciberseguretat Rajshekhar Rajaharia ha advertit a través del seu perfil en Twitter d'una nova amenaça: WhatsApp Pink.

Aquesta estafa es distribueix a través de missatges dins dels xats, amb la promesa que es tracta d'una nova aparença per a l'app de missatgeria, de color rosa. El missatge, també amb fons rosa, insta a punxar en el botó que inclou. Però si es fa, els usuaris rebran un virus, com ha advertit l'investigador, i perdran completament el control del seu telèfon.

També et pot interessar

stats