Desarticulen a Vistabella del Maestrat una secta investigada per agressions i abusos sexuals

S'ha detingut el líder i huit persones més i se sospita que abusaven de menors i violaven els adults que captaven. De moment, s'han comptabilitzat dotze víctimes

Mas La Chaparra en una imatge d'arxiu
Mas de La Chaparra en una imatge d'arxiu / Google Maps

A Vistabella del Mestrat, a l'Alcalatén, la Policia Nacional ha desarticulat una secta considerada destructiva i a la qual s'investiga per agressions i abusos sexuals.

Estava ubicada al complex del mas de la Xaparra i en el dispositiu s'ha detingut el líder de l'organització, un home de 64 anys, i huit persones més, segons publica Levante-EMT. En la intervenció policial ha participat un helicòpter i unitats d'assalt policial.

Se sospita que els membres abusaven de menors i violaven els adults que captaven. De moment s'han comptabilitzat dotze víctimes d'aquesta secta. Els investigadors analitzen la documentació i els ordinadors confiscats per a indagar si gravaven i difonien les agressions.

Es creu que el líder de la secta havia acumulat un important patrimoni que encara no s'ha quantificat. Ha sigut identificat com Antonio G. L., i és autor de dos llibres d'autoajuda revestits d'experiències sensorials i espirituals.

Després de la detenció dels acusats, els agents van registrar simultàniament tant l'interior de la masia com una casa de Castelló de la Plana. Els detinguts prompte passaran a disposició judicial, tot mentre ela recerca de més possibles víctimes.

També et pot interessar

stats