Desarticulen una organització criminal polonesa que estafava els clients d'un prostíbul de Benidorm

En el moment de pagar amb la targeta, la cambrera afegia un zero a la factura i el client pagava deu vegades més.

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal en un prostíbul de Benidorm
La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal en un prostíbul de Benidorm / CNP

La Policia Nacional ha desarticulat a Benidorm una organització criminal d'origen polonés que utilitzava el prostíbul que regentaven per a estafar grans quantitats de diners als diferents clients que hi feien ús de la seua targeta de crèdit.

Fins al moment, han sigut detinguts l'encarregat de l'establiment i tres empleades. Amb aquestes detencions, s'han aclarit fins al moment 20 delictes d'estafa que suposen més de 53.000 euros.

Els quatre detinguts estan acusats de cometre presumptament un delicte d'estafa mitjançant ús fraudulent de targeta de crèdit i pertinença a organització criminal. Quedant pendents de localitzar unes altres nou persones que, presumiblement, es troben al seu país.

‘Modus operandi’

Els denunciants contractaven un servei en un reservat de l'establiment per una quantitat prèviament pactada i, en el moment de pagar amb la targeta de crèdit, una ballarina el distreia i la cambrera presumptament afegia un zero a la factura, per la qual cosa el client pagava deu vegades més del preu acordat.

El funcionament del "negoci" es basava en l'oferta de balls sensuals i la companyia de dones amb diferents tarifes, en funció de les consumicions o del temps que durava l'espectacle.

També et pot interessar

stats