Desarticulada una xarxa d'explotació sexual que operava en diverses províncies

L'operació Callcenter ha inclòs cinc escorcolls domiciliaris a Madrid, Algesires, Alacant i València

Un moment dels registres
Un moment dels escorcolls / Guàrdia Civil

Agents de la Guàrdia Civil de la comandància de Càceres han desarticulat una organització criminal dedicada a l'extorsió i l'explotació sexual de dones, així com al blanqueig de capitals, entre altres delictes.

De moment, han detingut set persones en diverses províncies espanyoles i se n'ha investigada una altra en el marc de l'operació Callcenter, en què s'han practicat cinc escorcolls a Madrid, Algesires, Alacant i València, en què s'han intervingut dispositius d'emmagatzematge digital, telèfons mòbils i equips informàtics.

La investigació es va iniciar fa més d'un any a la Comandància de Càceres, després de rebre diverses denúncies. La investigació ha pogut acreditar l'existència d'una organització criminal "perfectament estructurada", que tenia en el primer escaló les "operadores", que eren dones que vigilaven les prostitutes i "exercien un control coactiu sobre elles", que anava des de fixar els serveis sexuals que havien de realitzar fins a la durada i el preu. A més, gestionaven directament els anuncis del portal web de contactes.

També et pot interessar

stats