Desarticulada a Torrevella una banda que furtava a cases de tot Espanya

Hi ha 10 detinguts i s'han confiscat diversos vehicles que utilitzaven per als robatoris.

La policia ha constatat furts a Elda, Múrcia, Cartagena, i altres localitats.
La policia ha constatat furts a Elda, Múrcia, Cartagena, i altres localitats.

La Policia Nacional ha detingut deu persones a Torrevella, al Baix Segura, i a Màlaga que formaven part d'una banda que es dedicava a furtar en domicilis obrint les portes amb làmines. La banda tenia la base d'operacions a Torrevella i des d'allí es traslladaven per tot l'Estat per a cometre els robatoris. La policia ha constatat furts a Elda, Múrcia, Cartagena, i altres localitats de les províncies d'Almeria, Màlaga i Valladolid.

Els detinguts operaven de la mateixa manera. Des de Torrevella es traslladaven a les localitats on anaven a cometre els robatoris en diversos vehicles, que intercanviaven constantment per a evitar ser identificats. Quan estaven allà, les dones obrien les portes fent servir radiografies i botelles de plàstic o llandes retallades i furtaven totes les joies que trobaven a l'interior. Mentrestant, els homes vigilaven al carrer.

La policia ha recuperat una gran quantitat de joies presumptament furtades per la banda criminal. Ara els investigadors n'investiguen la procedència per tal de tornar-los-les als propietaris.

També et pot interessar

stats