Desarticulada a Castelló una xarxa de preparació i distribució de cocaïna

La Policia Nacional confisca més de 10 quilos de cocaïna, 2 de marihuana, 100 grams d'haixix i anabolitzants.

Imatges de l'actuació policial

La Policia Nacional de Castelló ha desmantellat una xarxa de tràfic de drogues establida en un xalet situat en una de les urbanitzacions de muntanya que envolten la capital de la Plana.

Des d'aquest xalet, els dos detinguts, de nacionalitat colombiana, rebien, preparaven i distribuïen la droga per diferents punts de la província de Castelló. 

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha informat del resultat de l'operació Plastik en què han resultat detingudes dues persones de 38 i 46 anys d'edat naturals de Cali (Colòmbia) com a caps d'un entramat dedicat sobretot a la preparació de cocaïna. 

Tant el delegat del Govern com la Policia Nacional han coincidit a destacar la forma original en què es camuflava la droga. S'amagava en una mena de substància de color ocre brillant que ha donar negatiu en la primera anàlisi del "cocatest". Això ha obligat a dur a terme un test multidroga específic per a localitzar la cocaïna. 

La Policia Nacional ha confiscat en l'escorcoll del xalet deu quilos de cocaïna, dos de marihuana i cent grams d'haixix i anabolitzants. 

A banda de les drogues, s'han trobat tots els químics necessaris per a la preparar-les, anomenats precursors. També utensilis per a la distribució, com ara premses hidràuliques, planxes de diferents mides, bosses d'envasat al buit i un logotip per a marcar els paquets de cocaïna, entre d'altres.

També et pot interessar

stats