Desarticulada a Castelló una banda internacional especialitzada en robatoris en domicilis

Els tres integrants del grup, ja a la presó, van ser detinguts in fraganti després de cometre un robatori en què havien sostret nombroses joies, diners i una caixa forta

Un dels detinguts amb les esposes posades al costat del vehicle utilitzat per la banda
Un dels detinguts amb les esposes posades al costat del vehicle utilitzat per la banda / Policia Nacional

La Policia Nacional ha desarticulat a Castelló un grup criminal itinerant especialitzat a cometre robatoris amb força en domicilis que havia actuat a les províncies de Màlaga, València, Castelló, Valladolid i Madrid i que venia els objectes sostrets a contactes de França, Alemanya i Polònia.

Els tres integrants del grup, ja a la presó, van ser detinguts in fraganti després de cometre un robatori en una casa de Castelló, on havien robat nombroses joies, diners i una caixa forta.

Utilitzaven un modus operandi altament especialitzat, a través de mètodes per a obrir panys sense forçar-los, emprant vehicles llogats i documentació falsificada en els desplaçaments. Desplegaven mesures rigoroses de seguretat i contra vigilància per a dificultar les tasques policials.

El grup desarticulat disposava d'àmplies connexions internacionals i realitzava nombrosos desplaçaments dels seus membres a països com França, Alemanya i Polònia, on tenien contactes i infraestructura per a la venda dels objectes obtinguts il·lícitament.

També et pot interessar

stats