Desarticulada a Alacant una màfia que ocupava i llogava habitatges

A Almoradí, també s'ha desmantellat un laboratori clandestí que produïa 600 quilos de cocaïna al mes.

La Policia Nacional amb aquesta operació ha evitat més de 50 intents d'ocupació.
La Policia Nacional amb aquesta operació ha evitat més de 50 intents d'ocupació.

Agents de la Policia Nacional han desarticulat a la ciutat d'Alacant una màfia dedicada a l'ocupació d'habitatges que es lucrava amb el seu lloguer i venda. A més, disposava d'altres espais per al cultiu de marihuana. Des de l'inici de l'operació, s'ha detingut 16 persones per delictes de violació de domicili i s'han impedit més de 50 intents d'ocupacions només a la ciutat d'Alacant.

Entre els perjudicats es troben dos famílies que havien sigut enganyades durant més de set mesos i que han arribat a pagar més de 1.500 euros pel lloguer d'un habitatge ocupat.

Un moment de l'operació a Almoradí| POLICIA NACIONAL

Desarticulen un laboratori clandestí a Almoradí

D'altra banda, la policia ha desarticulat a Almoradí, al Baix Segura, un laboratori clandestí que podia arribar a produir 600 quilos de cocaïna al mes. L'operació, que s'ha saldat amb 30 detinguts, començà el gener de l'any passat, quan els agents detectaren un important desviament de substàncies químiques en esta zona, que alçà les sospites. L'organització distribuïa diverses drogues, no només cocaïna, i blanquejava els diners. La nau, de cara a l'exterior, es feia passar per taller mecànic i picador de cavalls.

També et pot interessar